chronicle of cynicism

esmaspäev, november 26, 2007

väikesed rõõmud

elus on nii palju pisikesi asju mille üle rõõmu tunda. need panevad sind mõtlema sellele kas ongi üldse midagi keerulist vaja. muidugi pirtsutame vastavalt tujule nende pisasjade tähtsusetuse üle, aga kui vaadata maailma avatud silmadega, võime leida nii palju asju, mis on veel avastamata või mille üle on veel rõõmustamata.
erinevatel inimestel on erinevad pisiasjad, mis nende elu täiuslikumaks muudavad. mõnele neist meeldib pea igal võimalusel söögist räägita ja seda mitte igaval ja monotoonsel toonil vaid kirega, mõni neist ei jäta kasutama hetkegi vaikust ja hakkab laulma, mõni on rõõmus midagi uut ja seninägematut avastades. mida iganes... on ääretult vahva näha, et on selliseid inimesi ja et oma rõõmude keskel ei huvita neid miski muu. hea on näha, et inimesed on õnnelikud. elu on avastamist väärt ja täis üllatusi. kahjuks ei leia neid üllatusi kodus paigal istudes ja oodates... tuleb ise agar olla ja avastada! elu on liiga huvitav, et seda maha magada...


3 Comments:

  • Lahe et oma puhkust naudid. *kallistused*

    Kui tagasi oled peaks kunagi kokku saama pole ammu ammu näinud.

    Seni aga lõõgastu edasi :)

    annakas

    By Blogger Unknown, at 05:23  

  • Sul on täiesti õigus...
    Iga inimese mobiilis võiks olla pidev meeldetuletus: Tunne rõõmu pisiasjade üle ja avasta uusi rõõme :D

    Mina igatahes peaks küll sellise meeldetuletuse panema...

    Nüüd lähengi uusi rõõme avastama :P

    By Blogger Vaiko, at 17:27  

  • eila läxin tööle & taevast sadas alla ullupööra suuri lumeräitsakaid. ma muidu ju põen, et ma ei julge tööle minnes avalikus kohas tantsida, kui selline tuju tuleb. a selles sajus võis vabalt ka omaette kexida ning käpiku või keelega räitsakaid pyyda... sõnaga - ma ka just mõtlesin siis, kuda vahel mõni pisiasi võib yleyldise debra minema viia. natukesex :)

    By Anonymous Anonüümne, at 17:59  

Postita kommentaar

<< Home