chronicle of cynicism

pühapäev, aprill 17, 2005

laiskus

Kummaline....

...vabadel päevadel ei viitsi liigutada ennast rohkem kui voodist külmkapi juurde ja tagasi, vajadusel ka wc'sse ja tagasi. ei midagi enamat. kohutav laiskus, ei midagi kasulikku.

...tööpäevadel aga seevastu tulevad sellised mõtted ja soovid, et topi või näpud kurku ja teeskle haiget. tööpäevadel tuleb alati soov koristada, pesu pesta, mida iganes. aga nagu needus on see just sel päeval võimatu :( kõike muud viitsiks välja arvatud tööle minna.

tööl käimine on nagu ike, millega me lunastame oma patte ja toome ohvreid oma "jumalusele". just nimelt "jumalusele", sest tänapäeva inimesed ei hooli enam ühestki teisest religioonist kui panga-usust. kõik tarbivad, laenavad ja müüvad oma hinge sellega pangale. raha. kõiges on süüdi raha! milline oleks elu ilma rahata? kas on tänapäeval peab inimene kasvõi ühe päeva vastu ilma rahata? seda muidugi eeldusel, et see inimene on vähemalt pool päeva väljaspool kodu kaitsvaid seinu. vaevalt!!! sest isegi liiklemiseks on vaja raha. kõigeks on vaja raha! raha, raha, raha, raha....öäk!!!